Květák s rajčaty a vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 317 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 257.3 mg
 - Draslík 644.6 mg
 - Vláknina 6825 mg
 - Vitamín A 6825 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.1 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na růžičky rozebraný květák omyjeme, vložíme do kastrolu a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Přidáme rajčatový protlak, omytá, na kousky nakrájená rajčata, promícháme a necháme přivést k varu. Potom zalijeme pokrm rozkvedlanými vejci a necháme na mírném ohni srazit.
 - 
                                3
Každou porci posypeme sekaným koprem a omastíme kouskem másla.