Ravioli ve vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 970 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 89.2 mg
 - Draslík 198.5 mg
 - Vláknina 1652.2 mg
 - Vitamín A 1652.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce dáme vývar s vínem, rajským protlakem, přidáme bobkový list. Polévku přivedeme k varu, osolíme ji a opepříme.
 - 
                                2
Přisypeme ravioli a na mírném plameni je vaříme, dokud nejsou měkké.
 - 
                                3
Z polévky vyjmeme bobkový list, podáváme na talíři posypané parmezánem.