Ryba na citronech pečená v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 85 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 43.3 mg
 - Vláknina 409.8 mg
 - Vitamín A 409.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Najemno posekáme lžíci kaparů, očistíme a ořízneme 8 výhonků chřestu a připravíme 4 velké filety z bílé ryby.
 - 
                                2
Čtyři čtverce alobalu o straně 50 cm lehce potřeme olejem. Na prostředek alobalu položíme rybí filet potřený kapary, přelijeme citrónovou šťávou a podle chuti opepříme. Na každý filet položíme dva výhonky chřestu, poprášíme paprikou, zahneme okraje alobalu a filety dobře zabalíme.
 - 
                                3
Balíčky dáme na pečící plech a vložíme do trouby předehřáté na 180 °C. Při této teplotě pečeme 15-20 minut, až se ryba začne oddělovat.
 - 
                                4
Rybu vyjmeme z alobalu a servírujeme.