Bramborovo-zeleninová kaše s kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 84 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 61 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 3.3 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 2805 mg
 - Vitamín A 2805 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory a mrkev oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a spolu s 5 lžícemi kojenecké vody dusíme doměkka.
 - 
                                2
K měkké zelenině přidáme vařené kuřecí maso a vše rozmixujeme. Nakonec vmícháme kousek čerstvého másla.