Zeleninová polévka s těstovinami

Hodnocení 1x 2x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl mořská
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 0.25 ks Celer bulvový
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Těstoviny čtyřvaječné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 54 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 87 g
  • Sodík 297 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 280.9 mg
  • Vláknina 5616.5 mg
  • Vitamín A 5616.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Vložíme do hrnce s vodou a chvíli povaříme.

  • 2

    Před koncem vaření přidáme těstoviny, uvaříme doměkka a nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželku. Polévku podle chuti osolíme.

Komentáře k receptu