Citronový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
 - Sacharidy 70 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 280 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 70 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 102.2 mg
 - Vláknina 420 mg
 - Vitamín A 420 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V půl litru vody rozmícháme žloutky, krupicový cukr, vanilkový pudink a vše krátce povaříme.
 - 
                                2
Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a smícháme do vychladlé hmoty. Přilijeme šťávu z citronu, pak můžeme podávat.
 - 
                                3
Podáváme jak teplý, tak studený.