Pěna z bílé i tmavé čokolády
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 534 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 69 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 148.8 mg
 - Draslík 256.9 mg
 - Vláknina 2966.7 mg
 - Vitamín A 2966.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 105.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozlámanou bílou čokoládu ohřejeme na ohni s mlékem, až se čokoláda rozpustí. Necháme ji v misce vychladnout. Vedle smícháme smetanu s vodou a šlehačkou. Potom směs nalijeme k čokoládě a vmícháme do ní sníh ze 2 bílků. Pěnu rozdělíme do 6 sklenic a necháme ji ztuhnout v lednici 8 hodin. Tmavou čokoládu rozehřejeme a nalijeme ji do skleniček.