Pestrý těstovinový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 907 kcal
 - Sacharidy 105 g
 - Tuky 213 g
 - Sodík 637 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 43 mg
 - Draslík 403.4 mg
 - Vláknina 8084.5 mg
 - Vitamín A 8084.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme je, propláchneme, necháme dobře okapat. Promícháme s 1 lžící oleje. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Papriku rozpůlíme, semena odstraníme, omyjeme, nadrobno nakrájíme.
 - 
                                2
Krůtí prsa nadrobno nakrájíme. Jarní cibule očistíme, omyjeme, nakrájíme na kolečka. Mrkev oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na 1 lžíci rozehřátého oleje. Přidáme jarní cibulku a dusíme 2 minuty. Osolíme, opepříme.
 - 
                                3
Zeleninu smícháme s těstovinami. Na zálivku rozmícháme ocet, vývar a smetanu. Osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Těstovinový salát zalijeme a necháme nejméně 1 hodinu odležet. Před podáváním salát podle chuti případně znovu osolíme a opepříme.