Paprikové ragú se smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 497 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 842 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 105.4 mg
 - Draslík 821.2 mg
 - Vláknina 4385 mg
 - Vitamín A 4385 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66.4 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na malé kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Paprikové lusky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Petrželku omyjeme, oklepeme a nahrubo nasekáme.
 - 
                                2
Maso prudce opečeme na margarínu, poté s masem krátce opékáme také cibuli, papriku a petrželku. Směs okořeníme mletou paprikou a solí, přilijeme vývar a zakryté na mírném ohni asi 1 hodinu dusíme.
 - 
                                3
Do hotového ragú přidáme smetanu a smícháme s uvařenými těstovinami.