Jablkový dezert s arašídovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 319 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 123 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 457.1 mg
 - Vláknina 14375 mg
 - Vitamín A 14375 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.3 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nasekáme. V míse smícháme s arašídovým máslem, medem a lněnými semínky. Směs rozprostřeme na pečicí papír do vrstvy silné cca 1 cm.
 - 
                                2
Vložíme do trouby předehřáté na 60 °C a usušíme. Hotový zákusek nakrájíme na čtverečky, necháme vychladnout a podáváme.