Broskve plněné nivou a ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 405 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 519 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 50.4 mg
 - Draslík 324.3 mg
 - Vláknina 4430 mg
 - Vitamín A 4430 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Příprava náplně: Máslo dáme do misky, utřeme do pěny, přidáme nastrouhanou nivu. Obě suroviny důkladně promícháme. Přimícháme nastrouhanou kyselou okurku, půlku drobně nasekaných ořechů a vše dohromady smícháme. Nakonec náplň dochutíme nasekaným koprem a podle potřeby rozředíme zakysanou smetanou.
 - 
                                2
Na talířky naskládáme listy ledového salátu, naaranžujeme bobulky hroznového vína. Půlky kompotovaných broskví oloupeme, střed každé naplníme připravenou náplní. Povrch náplně posypeme zbylými ořechy, ozdobíme kouskem petrželky a hotové jídlo servírujeme.