Krém jogurtový s borůvkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 47 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 81.8 mg
 - Draslík 203.1 mg
 - Vláknina 3000 mg
 - Vitamín A 3000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smetanu mírně vyšleháme, přisypeme vanilkový cukr a ztužovač šlehačky a došleháme na tuhou šlehačku.
 - 
                                2
Větší půlku očištěných, omytých borůvek vmícháme do jogurtu. Zlehka přimícháme šlehačku.
 - 
                                3
Do vysokých sklenek na stopce rozdělíme připravenou tvarohovou směs s borůvkami. Povrch každé sklenice ozdobíme borůvkami a sladký dezert podáváme.