Tvarohová snídaňová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 53 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 22.6 mg
 - Draslík 427.3 mg
 - Vláknina 7240 mg
 - Vitamín A 7240 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nahrubo nasekané ořechy vložíme do vhodné nádoby. Přidáme med, dobře promícháme a necháme je celou noc namáčet. Rozinky dáme na 30 minut do teplé vody.
 - 
                                2
Omyté jahody, jablíčka a hroznové víno dáme do jiné misky. Ovoce přelijeme jogurtem, přidáme tvaroh, zakysanou smetanu, scezené rozinky, džus a vše dohromady dobře promícháme.
 - 
                                3
Připravenou polévku vložíme do lednice vychladit. Těsně před podáváním ji rozdělíme do hlubokých talířů, anebo polévkových misek. Na povrch každé porce dáme 1 lžící medových ořechů a polévku podáváme.
 - 
                                4
Porce polévky ozdobíme drobně nasekaným koprem.