Garlic bread Ambiente
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 287 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 19 g
- Sodík 487 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 26.7 mg
- Draslík 63.1 mg
- Vláknina 2115.2 mg
- Vitamín A 2115.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Česnek ve slupce opečeme, oloupeme, rozmačkáme a vmícháme do rozměklého másla. Přidáme mletou mořskou sůl a čerstvé bylinky nasekané nadrobno. Dobře promícháme, aby nevznikly hrudky, a necháme chvilku odstát. 
- 
                                2Mezitím francouzské bagety podélně rozpůlíme a příčně rozdělíme na tři díly, aby z každé vzniklo 6 stejně velkých kousků. 
- 
                                3Rozříznutou stranu potřeme česnekovým máslem a dáme na 5 minut zapéct do trouby předehřáté na 180 °C. Bageta musí být křupavá a dozlatova opečená. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        