Svěží tatarák z tuňáka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 186 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 285 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 38 mg
 - Draslík 366.4 mg
 - Vláknina 1653.8 mg
 - Vitamín A 1653.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.6 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Steak z tuňáka nakrájíme na proužky, které rozsekáme na velmi malé kousíčky. Přidáme nasekané olivy a olivový olej. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené kapary, oloupaná, zrníček zbavená rajčata nasekaná na kousíčky a hrst nasekané petrželky. Na prkénku tatarák nasekáme nožem a potom ještě ručně promícháme. Nakonec přilijeme citronovou šťávu.
 - 
                                2
Pomocí dvou lžic tvarujeme na talířky bochánky tataráku, které pokapeme olivovým olejem.