Salát z rokety, čekanky a parmezánu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 326 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 1081 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 22.7 mg
 - Draslík 552.3 mg
 - Vláknina 8310 mg
 - Vitamín A 8310 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Listy rokety omyjeme, čekankové vnější listy vyhodíme, vnitřní také omyjeme a okapat. Roketu a čekanku natrháme na menší kousky, vložíme do mísy, promícháme, osolíme a opepříme. Smícháme olej s octem, nalijeme na salát, parmezán nastrouháme najemno, přisypeme do mísy a dvěma vidličkami salát zlehka promícháme, poté podáváme.