Křehká, jednoduchá a rychlá roláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 329 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 30.8 mg
 - Draslík 19.9 mg
 - Vláknina 1480 mg
 - Vitamín A 1480 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Listové těsto rozmrazíme a rozválíme na plát. Ten potřeme sirupem - po obvodu necháme přibližně 2 centimetry bez potření - a zavineme do rolády.
 - 
                                2
Zapékací formu vymažeme máslem, roládu do ní vložíme spojem dolů a z obou stran podlijeme mlékem.
 - 
                                3
Formu s roládou dáme do trouby, vyhřáté na 200 stupňů a pečeme ji přibližně 30 minut, až má zlatavou barvu.
 - 
                                4
Upečenou roládu necháme ve formě mírně vychladnout, pak ji opatrně vyjmeme a necháme vychladnout úplně. Studenou roládu rozkrájíme a podáváme.