Rybí vývar s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 381 kcal
 - Sacharidy 76 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 1131 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 76 g
 - Cholesterol 18.8 mg
 - Draslík 1008.6 mg
 - Vláknina 30314.5 mg
 - Vitamín A 30314.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou rybu vložíme do osolené vody, přidáme celou cibuli, bobkový list, pepř a pomalu vaříme 30 minut.
 - 
                                2
Vývar přecedíme do druhého hrnce, přidáme k němu dobře promytou rýži a vaříme 15 minut. Polévku dochutíme pepřem a několika kapkami octa. Uvařenou rybu vykostíme, maso vložíme zpět do vývaru nebo rybu podáváme jako předkrm.
 - 
                                3
Polévku servírujeme s nadrobno nasekanou petrželkou.