Pečená vepřová žebírka s medovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1143 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 88 g
- Sodík 670 mg
- Bílkoviny 62 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 303.8 mg
- Draslík 897.6 mg
- Vláknina 298.8 mg
- Vitamín A 298.8 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytá a osušená žebírka rozsekáme na 4 porce, osolíme a poprášíme zázvorem. V misce promícháme med se sójovou omáčkou a sušeným česnekem. 
- 
                                2Omáčkou z obou stranou potřeme žebírka, vložíme do pekáče a v předehřáté troubě pečeme zhruba 1 a 1/2 hodiny. Během pečení žebírka obracíme a potíráme omáčkou. 
- 
                                3Pečená žebírka ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        