Pórek s cibulkou a parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
 - Sacharidy 86 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 540 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 86 g
 - Cholesterol 10.5 mg
 - Draslík 972.8 mg
 - Vláknina 23432.5 mg
 - Vitamín A 23432.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 64.4 mg
 - Vitamín E 4.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve nakrájíme na úzké nudličky bílou a světlezelenou část omytých pórků a restujeme je na rozpuštěném másle s olejem na pánvi asi 15 minut doměkka. Vše osolíme a opepříme, dáme do vyhřáté trouby, aby pórek nevychladl.
 - 
                                2
Vedle na pánvi stejným způsobem připravíme na jemná kolečka nakrájené červené cibule. Restujeme asi 10 minut a před koncem nalijeme do cibule citronovou šťávu a smícháme se šťávou na dně pánve. Vše dosolíme a dopepříme, posypeme semínky fenyklu a nastrouhaným muškátovým oříškem.
 - 
                                3
Servírujeme teplé na teplých talířích. Na pórek dáme cibuli a posypeme strouhaným parmezánem a nadrobno krájenou petrželí.