Papriky s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 343 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 698 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 307.8 mg
 - Draslík 235 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté papriky zbavíme semen, vykrojíme stopku a nakrájíme je na hrubé kousky. Osolíme a dusíme na másle (nebo na oleji).
 - 
                                2
Přidáme vejce rozmíchaná s rozdrobeným sýrem a necháme vejce srazit.