Šunkové jehly s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 13 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 31 mg
 - Draslík 241 mg
 - Vláknina 3626 mg
 - Vitamín A 3626 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Okapané broskve nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm a obalíme je do plátků šunky. Střídavě s omytými, rozpůlenými rajčaty napichujeme na jehly.
 - 
                                2
Špízy pokapeme rozehřátým máslem a po obou stranách zvolna grilujeme.
 - 
                                3
Hotové špízy pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.