Alsaská obloha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 472 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 285 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 272.5 mg
 - Draslík 161.2 mg
 - Vláknina 239.8 mg
 - Vitamín A 239.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 3.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Široké nudle uvaříme podle návodu na obalu a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Na pánvi rozpustíme máslo a husí játra na něm usmažíme z obou stran jako řízečky. Osolíme a opepříme až po usmažení.
 - 
                                3
Lanýže nakrájíme na nudličky a majonézu smícháme s vínem Madeira.
 - 
                                4
Na talíři upravíme z nudlí kroužek, doprostřed vložíme řízeček z husích jater, na něj položíme několik proužků lanýže. Vše přelijeme vinnou majonézou.