Fazolové karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 812 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 59 g
 - Cholesterol 184 mg
 - Draslík 1257.4 mg
 - Vláknina 21782.5 mg
 - Vitamín A 21782.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bílé fazole den předem namočíme do vody, druhý den je 5 minut uvaříme v té samé vodě, pak je scedíme, zalijeme čistou vodou a vaříme doměkka.
 - 
                                2
Uvařené fazole dáme do mísy, přidáme k nim vejce, strouhanku, sůl, pepř a drobně pokrájenou cibuli.
 - 
                                3
Směs dobře promícháme a rukama tvoříme karbanátky, které usmažíme na rozpáleném oleji z každé strany.