Restovaný sumec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 580 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 990 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 129.4 mg
 - Draslík 683.8 mg
 - Vláknina 7520 mg
 - Vitamín A 7520 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvého sumce očistíme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme plátky o síle 2 - 4 cm.
 - 
                                2
Maso osolíme podle chuti, obalíme v hladké mouce a v pánvi na rozpáleném oleji orestujeme z každé strany do zlatova.
 - 
                                3
Porce osmaženého sumce servírujeme přelité citronovou šťávou.