Plněné hřebenatky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 399 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 1131 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 139.7 mg
 - Draslík 624 mg
 - Vláknina 4089.5 mg
 - Vitamín A 4089.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso z hřebenatek vyjmeme, dáme do hrnce, zalijeme 250 ml vody a vínem, přidáme cibuli, sůl a pepř. Necháme 15 minut ohřívat. Poté maso vyjmeme, smícháme s žampiony a bešamelem, do kterého jsme vmíchali žloutek a smetanu.
 - 
                                2
Směs osolíme a opepříme, naplníme jí lastury a posypeme strouhaným sýrem.
 - 
                                3
Zapékáme při 200 °C 20 minut.