Jogurová polévka s okurkou a koprem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 156 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 77.3 mg
 - Draslík 183.5 mg
 - Vláknina 313 mg
 - Vitamín A 313 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jogurt rozmícháme se studenou vodou.
 - 
                                2
Šunku, natvrdo uvařené, oloupané vejce a očištěnou okurku zbavenou semen pokrájíme na kostk, omytý kopr nadrobno nasekáme. Vše přidáme do rozmíchaného jogurtu, osolíme a dobře promícháme.
 - 
                                3
Jogurtovou polévku podáváme vychlazenou.