Marinované okurky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 58 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 263 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 295.2 mg
 - Vláknina 2197.5 mg
 - Vitamín A 2197.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salátové okurky očistíme a nakrájíme na delší hranolky. Zasypeme solí a necháme 20 minut odležet. Okurky mezitím pustí vodu, tu slijeme, okurky opepříme, zakapeme olivovým olejem a octem, posypeme najemno nakrájeným kerblíkem.
 - 
                                2
Podáváme k vařeným rybám.