Freibourské sýrové špízy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1218 kcal
 - Sacharidy 78 g
 - Tuky 65 g
 - Sodík 1977 mg
 - Bílkoviny 72 g
 - Uhlovodany 78 g
 - Cholesterol 311.9 mg
 - Draslík 399.8 mg
 - Vláknina 1653 mg
 - Vitamín A 1653 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce s vařící vodou nasypeme krupici a umícháme hustou kaši. Do kaše nasypeme strouhaný sýr, opepříme a osolíme. Kaši po vychladnutí rozetřeme na olejem potřený pečící papír do vrstvy silné cca 2 cm.
 - 
                                2
Šunkový salám, eidam a plát těsta rozkrájíme na malé čtverečky, které střídavě napichujeme na jehlice. Potom je obalujeme v rozšlehaném vejci a ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji rovnoměrně ze všech stran.
 - 
                                3
Podáváme s nakládanou zeleninou a různými saláty.