Zeleninový salát s jogurtovým přelivem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 155 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 6.5 mg
 - Draslík 344.7 mg
 - Vláknina 9991.5 mg
 - Vitamín A 9991.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mrkev omyjeme, oškrábeme, uvaříme do poloměkka a nakrájíme na kousky. Okurku omyjeme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, omytou zelenou jarní cibulku nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Sterilovaný hrášek a kukuřici slijeme a dáme do mísy, přidáme nakrájenou mrkev, okurku a cibulku.
 - 
                                3
Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a s jogurtem a přidáme do mísy k zelenině.
 - 
                                4
Ozdobíme listy omytého hlávkového salátu a před podáváním řádně vychladíme.