Mango s parmezánem a hřebenatkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 132 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 444 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 31.5 mg
 - Draslík 311.9 mg
 - Vláknina 1178 mg
 - Vitamín A 1178 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve zbavíme hřebenatky tuhého svalu a potom je nakrájíme každou na 4 plátky. Připravené plátky osolíme, opeříme, pokapeme citronovou šťávou, promícháme a necháme odležet.
 - 
                                2
Servírujeme studené tak, že hřebenatky poskládáme kolem dokola talíře a do středu kruhu před hřebenatky dáme na jemné nudličky pokrájené mango posypané kousíčky parmezánu a pokapané olejem.