Polévka Hongroise
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 174 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 6 g
- Sodík 279 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 72.5 mg
- Draslík 163.5 mg
- Vláknina 2580 mg
- Vitamín A 2580 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hovězí maso nakrájíme na kostky, které vložíme do vroucí osolené vody a vaříme doměkka. 
- 
                                2Dvě zelené pálivé papriky rozkrojíme podél, zbavíme je semínek a nakrájíme na proužky, které spolu s lžící papriky přidáme před koncem vaření k masu. 
- 
                                3Rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme, překrájíme a před dokončením je v polévce 5 minut povaříme. 
- 
                                4Polévku podáváme s tmavým chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        