Vajíčkový salát s jarní cibulkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 32 g
- Sodík 320 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 377.7 mg
- Draslík 227 mg
- Vláknina 1572.8 mg
- Vitamín A 1572.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Natvrdo vařená, vychladlá vejce oloupeme a nakrájíme na větší kostičky. Jarní cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno. 
- 
                                2Z majonézy a zakysané smetany umícháme v misce zálivku, dochutíme ji solí, pepřem a špetkou kari koření. (Můžeme přidat i kapku octa nebo citronové šťávy.) Promícháme s vejci a nasekanou cibulkou, posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou a salát můžeme podávat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        