Kapr v bylinkové strouhance
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 768 kcal
- Sacharidy 65 g
- Tuky 35 g
- Sodík 678 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 266.7 mg
- Draslík 1027 mg
- Vláknina 17758 mg
- Vitamín A 17758 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 83.8 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Petrželovou nať opláchneme, osušíme a drobně posekáme. Z větvičky opláchnutého tymiánu obereme lístky a nasekáme na jemno. Strouhanku smícháme s bylinkami, vejce rozšleháme, mouku prosejeme. 
- 
                                2Kapra koupíme nejlépe už vyfiletovaného, osolíme a opepříme. Každou porci opatrně obalíme v „trojobalu“ a pomalu smažíme na směsi oleje a přepuštěného másla. 
- 
                                3Kapra podáváme ozdobeného dílky omytého citronu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        