Kuřecí maso po myslivecku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 296 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 214 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 80 mg
 - Draslík 1020.5 mg
 - Vláknina 11227.8 mg
 - Vitamín A 11227.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek oloupeme a prolisujeme. Jarní cibulky opláchneme studenou vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme nadrobno. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a naporcujeme na menší řízky.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej, vmícháme do něj prolisovaný česnek a krátce osmažíme nakrájenou cibulku. Pak do pánve přidáme kousky masa, opepříme, osolíme a podlijeme vínem, které necháme přejít varem. Potom přisypeme nakrájená rajčata, přidáme bobkový list, vše promícháme a pod poklicí dusíme přibližně 20 minut.
 - 
                                3
K měkkému masu přimícháme scezené konzervované fazole, prohřejeme je a podáváme.