Hráškový předkrm se zelenou fazolkou a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 196 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 225 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 31.5 mg
 - Draslík 286.8 mg
 - Vláknina 8186.8 mg
 - Vitamín A 8186.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do středu malých talířů poklademe kopečky čerstvého sýru. Mladé, tenké zelené fazolky očistíme, omyjeme a osušíme. Snítku rozmarýnu omyjeme pod tekoucí vodou, kterou z bylinky setřepeme.
 - 
                                2
Mladý zelený čerstvý hrášek a fazolky nasypeme na rozpálený olej s máslem, přidáme pár lístků rozmarýnu a vše za stálého míchání orestujeme. Hrášek s fazolkami osolíme, dochutíme špetkou bílého pepře rozdělíme ji na talíře k sýru a hned servírujeme.