Salátová směs s holubím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 749 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 672 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 116.8 mg
 - Draslík 403.5 mg
 - Vláknina 5328.7 mg
 - Vitamín A 5328.7 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve připravíme zálivku, aby se uležela. Všechny ingredience vložíme do misky a ušleháme.
 - 
                                2
Holubí maso nasolíme, opepříme a opékáme na rozpáleném oleji 3 minuty nejdříve kůží dolů a potom otočíme. Přidáme lžíci másla a při opékání holubí maso podléváme. Hotové maso přeneseme na tác, zakryjeme a uchováme v teple.
 - 
                                3
V míse smícháme natrhané listy salátu s kousky červené řepy, přidáme polovinu nasekaných ořechů a zalijeme hotovou zálivkou. Holubí maso nakrájíme na plátky, salát rozdělíme na jednotlivé talíře, poklademe plátky masa a posypeme zbytkem ořechů.