Fazole vařené s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 824 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 181.5 mg
 - Vláknina 2565 mg
 - Vitamín A 2565 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvě vyloupané fazole nasypeme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme oloupaný brambor, rozmačkané rajče, celý česnek, svazek bylinek, zakápneme olejem, přivedeme k varu a vaříme doměkka. Uvařené fazole scedíme, osolíme, opepříme, brambor, česnek, bylinky a rajče vyhodíme, fazole promícháme se zbytkem oleje a zakápneme octem.
 - 
                                2
Fazole podáváme jako přílohu k masu.