Ovocné fondue s karamelovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 590 kcal
- Sacharidy 75 g
- Tuky 33 g
- Sodík 28 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 73 g
- Cholesterol 61 mg
- Draslík 519.2 mg
- Vláknina 5901 mg
- Vitamín A 5901 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 86.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Jahody a hroznové víno opláchneme studenou vodou, banán oloupeme a nakrájíme na kolečka, ananas rozkrájíme na menší kousky. 
- 
                                2V nízkém hrnci rozehřejeme máslo, přilijeme sirup, přisypeme cukr a vše za stálého míchání vaříme přibližně 5 minut. Poté přimícháme smetanu a mícháme, dokud nevznikne hladká jemná omáčka. 
- 
                                3Omáčku rozlijeme do dvou misek, přidáme ovoce a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        