Květákový salát s ředkvičkami a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 144 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 882.3 mg
 - Vláknina 13409.8 mg
 - Vitamín A 13409.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 126.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný květák rozebereme na malé růžičky a košťál nastrouháme. Ředkvičky nakrájíme na kolečka, jablka na kostičky a ořechy jemně nasekáme.
 - 
                                2
Vše smícháme se zálivkou připravenou z oleje, octa, cukru, soli, pepře a 3 lžic vody.
 - 
                                3
Ihned podáváme.