Vařené fazolky s vejci a strouhankou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 295 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 399 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 263.3 mg
 - Draslík 514.8 mg
 - Vláknina 11520 mg
 - Vitamín A 11520 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.4 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné fazolky vsypeme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Po okapání je upravíme na talíře.
 - 
                                2
Část másla rozehřejeme a na zbylém másle osmažíme strouhanku. Fazolky pokapeme rozpuštěným máslem a posypeme osmaženou strouhankou a uvařenými, jemně nastrouhanými vejci. Ihned podáváme.