Gazpacho
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 505 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1053.5 mg
 - Vláknina 13605 mg
 - Vitamín A 13605 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 62.8 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata, okurku a papriku omyjeme, nakrájíme na drobné kousky a rozmixujeme.
 - 
                                2
K zelenině přidáme česnek, cibuli, ocet a olivový olej. Vše umixujeme.
 - 
                                3
K takto připravené polévce přidáme namočenou střídku chleba a vše osolíme.
 - 
                                4
Polévku podáváme dobře vychlazenou.