Toskánský chlebový salát s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
 - Sacharidy 66 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 349 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 817.8 mg
 - Vláknina 10030.8 mg
 - Vitamín A 10030.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Chléb nakrájíme na kostičky a dáme do velké mísy. Na stejně velké kostičky nakrájíme rajčata a okurku a přidáme spolu s olivami, kapary a na drobno nakrájenou cibulí.
 - 
                                2
Přilijeme olej, přidáme ocet, pořádně promícháme a necháme cca hodinu stát. Před podáváním ještě znovu promícháme a dochutíme solí a pepřem.