Salát z vařené mrkve s hráškem a jablkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 414 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 270 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 142.6 mg
 - Vláknina 14810 mg
 - Vitamín A 14810 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.5 mg
 - Vitamín E 4.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mrkev uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko nakrájíme na kostičky. Hrášek scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
V míse promícháme mrkev s jablkem, hráškem, cukrem a majonézou. Před podáváním necháme salát vychladit.