Jak naporcovat avokádo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 14 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 970 mg
 - Vláknina 26800 mg
 - Vitamín A 26800 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20 mg
 - Vitamín E 4.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Avokádo omyjeme, osušíme a podélně ho nařízneme ze všech stran až k pecce. Krouživým pohybem proti sobě poloviny avokáda rozdělíme. Do pecky zasekneme ostrý nůž (opatrně!) a krouživým pohybem pecku vyjmeme. Poté avokádo oloupeme a použijeme k přípravě pokrmů.