Cibulový salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 82 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 3 g
- Sodík 63 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 184.8 mg
- Vláknina 4421.3 mg
- Vitamín A 4421.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli oloupeme, překrojíme a nakrájíme na tenká půlkolečka. 
- 
                                2Vložíme je do malého množství osolené, okyselené a oslazené vody s kořením a pod pokličkou vaříme asi 10-12 minut. 
- 
                                3Uvařenou cibuli odstavíme z ohně, odkryjeme a necháme vychladnout. Vyjmeme koření a přimícháme olej. 
- 
                                4Salát vydrží v přikryté nádobě v chladničce i několik dní. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        