Rajčatový salát s tuňákem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 130 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 6 g
- Sodík 125 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 128.1 mg
- Draslík 383.6 mg
- Vláknina 3373.8 mg
- Vitamín A 3373.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. 
- 
                                2Omytá rajčata nakrájíme na dílky a vsypeme do mísy. Přidáme tuňáka v oleji, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájená vejce. Podle chuti osolíme, opepříme a vše dobře promícháme. 
- 
                                3Při podávání ozdobíme porce salátu nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        