Arménský rajčatový salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 122 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 10 g
- Sodík 56 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 398.1 mg
- Vláknina 3605.5 mg
- Vitamín A 3605.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rajčata a okurky nakrájíme na tenké plátky, v servírovací míse je promícháme, osolíme, opepříme, zakapeme olejem a octem. 
- 
                                2Před podáváním posypeme petrželovou natí, kterou jsme posekali nadrobno. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        