Salát z celeru s nivou a brandy
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 479 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 35 g
- Sodík 572 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 20 mg
- Draslík 626.6 mg
- Vláknina 8818 mg
- Vitamín A 8818 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěný a oloupaný celer nastrouháme nahrubo a v míse zakapeme citronovou šťávou. Ořechy nasekáme nahrubo, nivu nastrouháme, křen nastrouháme najemno. 
- 
                                2K celeru přidáme sýr, ořechy, křen, osolíme a opepříme. Přilijeme olej, brandy, dobře promícháme a před podáváním necháme vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        