Krevety a avokádo s octovou zálivkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 22 g
- Sodík 104 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 52.5 mg
- Draslík 520.4 mg
- Vláknina 14782.8 mg
- Vitamín A 14782.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.3 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rozpůlíme podélně avokádo, půlky otočíme proti sobě, abychom mohli avokádo vypeckovat. 
- 
                                2Oloupeme a podélným rozříznutím vytvoříme 6 plátků. 
- 
                                3Uděláme to samé i s druhým avokádem. 
- 
                                4Plátky potřeme citronovou šťávou aby dužina nezhnědla a rozložíme do tvaru vějíře na 4 talíře. 
- 
                                5Na každý talíř dáme čtvrtinu krevet. 
- 
                                6Suroviny na octovou zálivku dáme do sklenice se šroubovacím uzávěrem a protřepeme. 
- 
                                7Každou porci zalijeme trochou zálivky, posypeme petrželí a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        